Mottónk: mindenből a legjobbat!

Filozófiánk

Minőség a mennyiség helyett – mondják. Mi elkötelezettek vagyunk utazóinkért, valamint a biodiverzitás és bolygónk kulturális sokszínűségének megőrzéséért. Ezért kicsiben gondolkodunk, a helyit támogatjuk, és mindig azt tartjuk szem előtt, ami jó Nektek és Földanyának.

Zölden utazni nem luxus és egy 5 csillagos kaland is lehet környezettudatos. Kalandtúráinkon megpróbálunk könnyű lépéseket tenni, amelyek csökkentik utazásanik hatását, védik a természeti erőforrásokat és támogatják a helyi gazdaságokat.

Fontos számunkra, hogy környezetbarát utazásszervezőkkel dolgozzunk, lehetőség szerint olyan helyi tulajdonban lévő hotelekben szállunk meg, amelyek alternatív energiaforrásokat használnak és újrahasznosítanak és valamilyen módon támogatják a helyi közösséget. Hozzájárulunk több dél-amerikai szén-dioxid-kiegyenlítő társasághoz, akik az Te nevedben fát ültetnek.

Fontosnak tartjuk Földünk kulturális sokszínűségének a megőrzését is. Törekszünk arra, hogy túráinkon utazóink ne csupán a természettel lépjenek kapcsolatba, hanem elmerüljenek a helyi kultúrában is.

Pachamama Team

Tátrai Bernadett

túravezető, a Pachamama Expeditions vezetője