A kevesebb több!

A világ legszebb túraútvonalainak bejárása életre szóló élmény az utazóknak – ezt mindig szem előtt tartjuk.

Gyalogtúráinkat minden esetben helyi irodák, valamint képzett és tapasztalt hegyi vezetők bevonásával szervezzük meg. Arra törekszünk, hogy a lehető legteljesebb élményt kínáljuk, a profi szervezés mellett nem feledkezünk meg a helyszínekhez kapcsolódó információkról, érdekes történetekről sem.
Filozófiánk középpontjában az a gondolat áll, hogy a kiscsoportos utazások nagyobb élményt nyújtanak. A hegyekben pedig a legfontosabb a biztonság! Ezért magashegyi gyalogtúráink 8-12 fősek. Így minden utazóra elegendő figyelem jut és a csoport dinamikusan tud együtt mozogni.

Csúcsrajáróknak!

A profi szervezés az, amit a hatezres csúcsok meghódításra induló hegymászó túráinkon mi tudunk biztosítani. Magashegyi körülmények között az időjárási- és terepviszonyok naprakész ismerete elengedhetetlen, ezért a legjobb túraszervezőkkel és UIAGM/IFMGA engedéllyel rendelkező, helyi magashegyi vezetőkkel dolgozunk.
A hegymászó túrákon való részvétel alapfeltétele a magashegyi túra tapasztalat és a megfelelő fizikai erőnlét. Az 5000 méter feletti hegycsúcsokra készülőknek ezen felül arra is fel kell mentálisan készülniük, hogy az időjárási körülmények nagyban befolyásolják a csúcstámadás sikerességét.

2024

Csoportos utazások

2025

Csoportos utazások

Egyéni utazások