Bevezető
Program
Galéria
Utazási információk
Praktikus információk
Jelentkezés

Bevezető

Mi jut először eszedbe, ha azt hallod: Peru? Az első – természetesen – a Machu Picchu és az inkák, majd a finom, helyi termesztésű kávé és a selymesen krémes csokoládé. Ezért gondoltuk úgy, hogy ezt mind ötvözzük és egy könnyed, lazítós program során megmutatjuk, kipróbáljuk és megízleljük.

Kirándulásunk során egy  trópusi gyümölcsfarmon vendégeskedve tudhatjuk meg, hogyan nő a kakaócserje, hogy takarítják be a babot, sőt még a saját csokoládénkat is elkészíthetjük! Peruban az 1700-as évektől termesztenek kávét. Ma több mint 110 000 kávétermesztőt találunk az országban. Az ültetvény bejárása után első kézből tapasztalhatjuk meg a kávékészítés művészetét is. Megtanulhatjuk azt is,  hogy mi fán terem a mangó, a papaya, a granadilla, a csillag- és sakálgyümölcs és persze annyit ehetünk az egzotikus gyümölcsökből, amennyi beénk fér.

Program
Mindet mutat

1. nap Ollantaytambo – magaslati esőerő – El Mangal kávé- és gyümölcsfarm
2. nap El Mangal kévé- és gyümölcsfram
3. nap Inka dzsungeltúra – Aguas Calientes
4. nap Aguas Calientes – Machu Picchu (2600 m) – Aguas Calientes

Utazási információk

Praktikus információk