Bevezető
Program
Térkép
Hosszabbítás
Galéria
Utazási információk
Praktikus információk
Jelentkezés

Bevezető

Egy lélegzetelállító szépségű kanyonban, óriási gránittömbök között evezünk a gyors sodrású Apurimac folyón, miközben esténként a csillagos ég alatt táborozunk a parton. Három napos perui rafting kalandunk az Amazonas forrásvidékén, egy életre szóló élmény!

Az Andok szívében – több mint 5000 méteres tengerszint feletti magasságban – eredő Apurimac a fő forrása a híres Amazon folyónak. A folyó neve a kecsua indiánok nyelvén „A nagy szónok”. Az Inka Birodalom fénykorában a nemesség és a papok gyakran ellátogattak  az „Apu-Rimac” partjára és kértek „tanácsot” a folyótól.

A civilizációtól távoli, sziklafalakkal határolt kanyon izgalmas zúgóin evezve ízelítőt kapunk a természet nyers erőiből és teljes békességben élvezhetjük Földünk leglenyűgözőbb tájainak egyikét.

Mottónk: mindenből a legjobbat! A programon való részvételhez semmi másra nincs szükséged, csak megfelelő edzettségre, lelkesedésre és egy kis bátorságra. Minden más a mi dolgunk! Három napos kalandunk során Peru legprofibb vadvízi vezetői vigyáznak testi épségünkre. Folyóparti táborhelyeinken professzionális sátrak és matracok biztosítják számunkra a pihentető alvást, külön csónak hozza mellettünk a tábori konyhafelszerelést és a friss hozzávalókat az ételekhez, amit vezetőink készítenek el nekünk.

Program
Mindet mutat

1. nap Apurimac folyó – Huallpachaca híd – Las Pulgas táborhely
2. nap Apurimac folyó – Las Pulgas táborhely – Las Calabazas táborhely
3. nap Apurimac folyó – Las Calabazas táborhely

Hosszabbítás

Térkép

Utazási információk

Praktikus információk